Tjänster

Takläggning & solceller

När det är dags för ett nytt tak hjälper vi dig hela vägen! Från gratis offert till färdigt tak med alla plåtdetaljer på plats. Vi arbetar i hela Skåne och våra takläggare är professionella och har arbetat i branschen i många år. Att lägga ett nytt tak är inte det lättaste, det är mycket som måste tas i beaktning. För att kunna göra ett säkert jobb så gäller det att man har både erfarenheten och kunskapen som behövs.

Mer än bara tak – även Solceller!

Drömmer du om ett nytt tak och/eller vill du samtidigt installera solceller som sänker dina energikostnader?

Då kan vi hjälpa dig med offert och installation av solceller också. Tak-byte plus installationer av solceller = ett vinnande koncept!

Ombyggnationer & tillbyggnad

Dags att bygga om? Kanske köpte du en bostad som du redan från början hade planer på att rusta upp eller så har det blivit dags att göra en större förändring och bygga om i huset du ägt i ett antal år. Oavsett hur planen ser ut eller varifrån idén föddes kan vi hjälpa dig. Vi gör tillbyggnader till både företag och privatpersoner och utför alla slags ombyggnationer i befintlig miljö. Anlita oss om du till exempel skulle vilja bygga en altan eller andra renoveringar och byggprojekt.

Våtrumsrenovering

Vi är specialiserade på renovering av våtrum med omfattande tjänster som inkluderar design, vattentätning, plattsättning och installation av avlopp. Lägg till anpassade funktioner som inbyggd sittning, hyllor och belysning för en personlig touch. Vårt professionella team säkerställer högkvalitativa material, uppmärksamhet på detaljer och 100% nöjdhetsgaranti.

Offert

Kontakta oss för att få en gratis offert!