Om oss

OM Buildab ab

Vi tillhandahåller professionella lösningar för att leverera säkra och effektiva projekt

Välkommen! Buildab AB är ett byggföretag som bedrivit verksamhet inom byggbranschen i Skåne sedan 1997. Vi arbetar målmedvetet och noggrant. Vi har erfaren och kunnig personal som ser till att vi gör ett bra jobb inom utsatt tid och inom givna kostnadsramar, vilket i sin tur ger oss nöjda kunder.

Vision och tanke

Byggföretag i Skåne med helhetskoncept

Ett av våra mål är att BuildAB ska bli ett ännu tydligare varumärke och en ännu mer etablerad och välrenommerad aktör inom bygg. Vi arbetar nära både arkitekt och kund. Vi är nyfikna och angelägna i de projekt vi är engagerade i, att detaljerna och helheten ska tillfredsställa våra uppdragsgivare.

Vår kunskap

Diplom och utmärkningar

Vi har vid tillfälle blivit utsedda till ett av de företag som bidrog till att vår kommun rankades på första plats i länet i SYNAs bedömning “Våga växa”.

Kristider och finansoro till trots har vi faktiskt både lyckats växa och göra positivt resultat, vilket var några av de skäl som gjorde att vi under samma år utsågs till “Gasellföretag” av Dagens Industri, ett tungt och välkommet kvitto på att vi jobbar bra och tänker rätt på vårt byggföretag.

Recensioner

Några fina ord från våra kunder

Offert

Kontakta oss för att få en gratis offert!