Allt inom tak

Erfarenhet

BuildAB har över 25 års erfarenhet. Vi kombinerar tradition med branschens framsteg genom kontinuerlig utbildning för våra takläggare.

Kvalitet

Tak av högsta kvalitet. Vi utför alla våra arbeten tidseffektivt och taken är anpassade för att klara av det svenska klimatet. 15 års garanti på utförda arbeten.

Tydlighet

Det är viktigt att kunna känna sig trygg. Allt arbete vi gör dokumenteras så att du som kund har en inblick i vad som görs så att du kan känna dig trygg i ditt val av takläggare.

Tak tjänster

Takreparation

Taket behöver omhändertas på bästa sätt med en takreparation för att förlänga dess livslängd. Svenskans klimat kräver extra omsorg för taket – det ska klara regn, hagel, temperaturskillnader och tunga snömassor. Regelbundna takreparationer är viktiga för att säkerställa dess funktion.

Takläggning

Vi är en högkvalitativ takläggare i Skåne som utför takomläggning och renovering. Vi är det naturliga valet för företag, privatpersoner, föreningar och fastighetsägare.

Takläckage

Takläckage smyger sig på och kan orsaka stora skador på ditt hus. Märk läckaget i tid genom att besiktiga taket regelbundet. På så sätt kan du undvika kostsamma reparationer och bevara taket i gott skick.

Takbeläggning

Vi utför ny- och omläggning av papptak på industrifastigheter, villor, radhus m.m. Vi byter ut skadat virke i undertaket där det behövs och utför även målning av plåttak och snöskottning av tak under vintern. 10 års produktgaranti på alla takmaterial.

Takservice

Beställ löpande takservice hos oss för att hålla taket i gott skick. Vi ser till att vattenavrinningen fungerar genom att rensa hängrännor och inkluderar besiktning, borttagning av mossa, snöskottning och översyn av taksäkerheten.

Akut takreparation

Som en husägare kan du stöta på en taknödsituation och behöva akuta reparationer. Ogynnsamt väder som tungt regn, starka vindar och hagelstormar kan skada taket och göra omedelbara reparationer nödvändiga. Ett skadat tak påverkar inte bara husets invånare utan även stabiliteten i hela strukturen.

Recensioner

Några fina ord från våra kunder

Offert

Kontakta oss för att få en gratis offert!