Om Buildab AB

Välkommen! Buildab AB är ett byggföretag som bedrivit verksamhet inom mark- och byggbranschen i Skåne sedan 1997. Vi arbetar målmedvetet och noggrant. Vi har erfaren och kunnig personal som ser till att vi gör bra jobb inom utsatta tider och inom givna kostnadsramar, vilket i sin tur ger oss nöjda kunder.

Byggföretag i Skåne med helhetskoncept

Ett av våra mål är att Buildab AB ska bli ett ännu tydligare varumärke och en ännu mer etablerad och välrenommerad aktör inom bygg och anläggning. Vi arbetar nära både arkitekt och kund. Vi är minst lika nyfikna och angelägna som någon annan i de projekt vi är engagerade i, att detaljerna och helheten ska tillfredställa våra uppdragsgivare.

2011 var ännu ett bra år för Buildab. Under hösten var det bråda tider och full beläggning för vårt byggföretag med nybyggen på flera orter i Skåne. Efter nyår startade vi en mängd nya och spännande projekt inklusive fasadrenovering på Maria Park i Helsinborg, där vi bytt fasader på 75 st hus under 2012 och 2013.

Läs mer bland våra referenser.

Diplom och utmärkningar

Under 2010 blev vi också utsedda till ett av de företag som bidrog till att vår kommun rankades på första plats i länet i SYNAs bedömning ”Våga växa”. Kristider och finansoro till trots har vi faktiskt både lyckats växa och göra positivt resultat, vilket var några av de skäl som gjorde att vi under samma år utsågs till ”Gasellföretag” av Dagens Industri, ett tungt och välkommet kvitto på att vi jobbar bra och tänker rätt på vårt byggföretag. Se våra diplom här.

Det är roligt när våra kunder blir engagerade och tycker om det vi gör. Nyligen fick vi glädjen att kunna följa ett av våra bygguppdrag i bloggform.

Adress i Skåne:​

Buildab AB

Äspinge 704

241 94 Eslöv​

​Kontaktuppgifter:

Tel 0413-311 91

Fax 0413-311 91

info@buildab.se