Dränering av hus och villa

Alla byggnader och fastigheter har en benägenhet att dra till sig fukt via mark och regn. Det mest drabbade utrymmet är vanligtvis källaren då den drar till sig vattenskador, fukt och mögel naturligt, särskilt om marklutningen på din tomt ligger mot grundmuren på ett felaktigt sätt. 

Några symptom du kan kolla efter ifall du tror att din källare har angripits av fukt är:

  • Märklig lukt
  • Flagnande färg
  • Missfärgningar efter fuktskador.

Du kan också skaffa en fuktmätare som i så fall ger utslag. Om du känner igen dessa symptom och tror att du har drabbats av fuktskador behöver du utföra en dränering. Detta innebär att ett dike grävs upp runt husfasaden och speciella dräneringsrör, dräneringsskivor och textilier används för att få bukt med vattnet och fukten. Efter en dränering kommer unkna dofter och luftfuktigheten i källaren att försvinna och tidigare fläckar orsakade av fukt kommer torka. 

Har dräneringen utförts rätt kan du vänta upp till 30 år innan det är dags igen.

Vi dränerar i hela Skåne

​På Buildab kan vi försäkra dig om vi utför ett optimalt arbete i din källare. Skåne är länet där vi utför dränering av hus åt privatpersoner, bland annat villadränering av enfamiljsvillor samt övriga dräneringsuppdrag. När vi inte bygger system för dränering av privata husbyggnader i Lund eller Landskrona kan vi även erbjuda uppsättning av dräneringsanläggningar till företag i bland annat Malmö, Helsingborg och Höör.

Källardränering och villadränering på offert

​Om du letar efter de allra bästa när du ska dränera ditt hus i Skåne har du kommit rätt. Har du en uppdragsförfrågan så hjälper vi dig att skräddarsy en offert utefter vad det skulle kosta och hur lång tid det skulle ta att dränera hus. Kontakta oss på info@buildab.se eller ring oss på 0413-311 91. Din offert är självklart kostnadsfri

Adress i Skåne:​

Buildab AB

Äspinge 704

241 94 Eslöv​

​Kontaktuppgifter:

Tel 0413-311 91

Fax 0413-311 91

info@buildab.se