Takläggning

När det är dags för ett nytt tak tar vi på oss era uppdrag i hela Skåne. Att lägga ett nytt tak är inte det lättaste, det är mycket som måste tas i beaktning. För att kunna göra ett säkert jobb så gäller det att man har både erfarenheten och kunskapen som behövs. Våra takläggare är professionella och har arbetat i branschen i många år.

Vi utför takläggning i alla möjliga typer av hem, från sommarstugor till större villor. Hör av dig till oss när du behöver takläggare, vi arbetar i bland annat Eslöv, Höör, Lund och Malmö. Du kan alltid be om att få en gratis offert på din takrenovering.

Mer än bara takläggare!

Hos oss på Buildab hittar du många olika typer av tjänster. Förutom takläggning så erbjuder vi även  fasadrenovering, totalrenovering och mycket mer runt om i hela Skåne. Kontakta oss redan idag om du vill veta hur just vi kan hjälpa dig!

Vi har funnits i byggbranschen ända sedan 1997. Med andra ord har vi gott om erfarenhet och kompetens när det kommer till att bygga om och snygga till våra kunders hem och hus. Du kan alltid kika på våra referenser för att se vilka arbeten vi utfört. Har du behov av takläggning och takrenoveringar? Då har du kommit helt rätt!

Kontakta oss på info@buildab.se​ eller ring 0413-311 91 för en gratis offert.

Kontakta oss för en gratis offert  idag

Vi ser fram emot att höra om ditt projekt! Fyll i fälten så återkommer vi omedelbart till dig.

 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Om företaget

Välkommen! Buildab AB är ett byggföretag som bedrivit verksamhet inom byggbranschen i Skåne sedan 1997. 

Vi arbetar målmedvetet och noggrant.

Läs mer om oss

Kontakta oss idag!

Om du har frågor kan du alltid kontakta oss via e-post: info@buildab.se