Ombyggnad & tillbyggnad​

Dags att bygga om? Kanske köpte du en bostad som du redan från början hade planer på att rusta upp eller så har det blivit dags att göra en större förändring och bygga om i huset du ägt i ett antal år. Oavsett hur planen ser ut eller varifrån idén föddes kan vi hjälpa dig. Vi gör tillbyggnader till både företag och privatpersoner och utför alla slags ombyggnationer i befintlig miljö. Anlita oss om du till exempel skulle vilja bygga en altan eller andra renoveringar och byggprojekt.

Ska du bygga entré eller uterum till ditt hus?

​Det finns flera sätt att rusta upp ditt hus för att få intrycket av en helt ny bostad och fräsch känsla. Att bygga om, bygga ut eller renovera huset är ett projekt som ger villan ett nytt liv och skapar en mer komplett atmosfär. I många fall är det endast det lilla extra som gör den största skillnaden och får dig att se din bostad i ett helt nytt ljus.

Vi kan till exempel bygga om din entré eller skapa ett mysigt uterum som förlänger sommarkänslan även under de kallare årstiderna. Tillsammans kan vi skapa en plan för att renovera ditt hus och samarbeta enligt dina visioner så att du får ett hem du kommer att älska och trivas lite extra i.

Ombyggnad och tillbyggnad i hela Skåne

​Vi utför ombyggnationer av hus i Eslöv, Höör, Landskrona och övriga Skåne. Anlita oss om du har planer på ett byggnadsprojekt, stora som små, i ditt hus eller lägenhet. Vi skickar gärna en kostnadsfri offert så kan vi prata mer och tillfredsställa dina behov. Med den magiska kombinationen av lång erfarenhet och goda referenser kan vi garantera att du inte kommer gå missnöjd från ett samarbete med oss. Inga önskemål är för stora när det kommer till ombyggnationer i Skåne.

Kontakta oss på info@buildab.se eller ring till 0413-311 91

Kontakta oss för en gratis offert  idag

Vi ser fram emot att höra om ditt projekt! Fyll i fälten så återkommer vi omedelbart till dig.

 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Om företaget

Välkommen! Buildab AB är ett byggföretag som bedrivit verksamhet inom byggbranschen i Skåne sedan 1997. 

Vi arbetar målmedvetet och noggrant.

Läs mer om oss

Kontakta oss idag!

Om du har frågor kan du alltid kontakta oss via e-post: info@buildab.se

Buildab AB

Grävmaskinvägen 13, 241 39 Eslöv