Nybyggnation

Drömmer du om att bygga hus? Har du i flera år planerat drömhuset in i minsta detalj och har allt från exteriör, läge och inredning perfekt planerat till punkt och pricka? Då tycker vi att det är dags att du tar tag i den där drömmen och gör den till verklighet.

​​

Tillsammans kan vi förverkliga och göra din vision och vi kommer göra vårt allra yttersta för att skapa den bostad du alltid velat bo i. Vi erbjuder ett helhetskoncept och du får vara med under alla steg i förloppet för att se ditt nya hus växa fram från grunden. Vi har en öppen dialog och arbetar oss fram till en gemensam lösning i samarbete med dina idéer och synpunkter som vi värdesätter högt under hela processen. Målet är att vi tillsammans skapar ett nytt hus som överträffar dina förhoppningar och som du kommer älska.

​​

New England-hus och nybyggnation

​Vi bygger villor i olika stilar utefter dina önskemål. Populärt just nu är bostäder i New England-stil, dessa hus karakteriseras av ett elegant utseende med en fasad dekorerad med liggande träpanel. Dessutom har de vackra stora fönster i spröjsad stil som både bjuder på ljusinsläpp och ger huset en mysig karaktär. Spröjsade fönster innebär att de har rutor eller kors på själva fönsterrutan som delar upp glaset i flera sektioner och ger dem den där gammalmodiga och charmiga auran från den amerikanska östkusten. Har du andra önskemål skapar vi även andra nybyggnationer.

​​

Goda referenser runt om i Skåne

​Vi bygger hus och bostäder i Eslöv, Höör, Lund och Malmö samt övriga Skåne och kan med stolthet säga att vi har fått goda betyg och omdömen från flera håll. Vi är mycket nöjda med våra referenser och kundsamarbeten och hoppas självklart att utöka vårt kontaktnät ytterligare.

​​

Är du intresserad av ett nytt hus kan du enkelt kontakta oss på info@buildab.se​ eller ring oss ​0413-311 91​

Kontakta oss för en gratis offert  idag

Vi ser fram emot att höra om ditt projekt! Fyll i fälten så återkommer vi omedelbart till dig.

 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Om företaget

Välkommen! Buildab AB är ett byggföretag som bedrivit verksamhet inom byggbranschen i Skåne sedan 1997. 

Vi arbetar målmedvetet och noggrant.

Läs mer om oss

Kontakta oss idag!

Om du har frågor kan du alltid kontakta oss via e-post: info@buildab.se

Buildab AB

Grävmaskinvägen 13, 241 39 Eslöv