Fasadrenovering, utseende och hållbarhet

​Fasaden på ett hus kan beskrivas som husets ytterkläder och även om det ligger ett visst värde i att de ska vara stilrena och snygga har fasaden också flera praktiska funktioner. Det är fasaden som har i uppdrag att skydda huset mot alla typer av väder och vind, föroreningar och andra småskador som kan uppkomma. För att fasaden ska vara hel och ren kan du enkelt ge den en uppfräschning i form av en fasadrenovering eller ett fasadbyte. På Buildab ansvarar vi för renovering och putsning av husfasader och erbjuder uppdrag inom fasadrenovering i hela Skåne.

Fasadrenovering åt privatpersoner

​En fasadrenovering eller ett fasadbyte går ut på att en noggrann genomgång av fasaden görs och allt som inte längre håller i kvalité byts ut. Det kan vara att ett hus med träfasad har smuts och fukt i brädorna eller att ett hus med stenfasad har utsatts för slitningar eller erosion. Ett fasadbyte kan också göras på grund av att en tilläggsisolering ska läggas eller att en luftning av husfasaden behöver göras för att undvika för höga fuktvärden. Det är med andra ord en investering som kommer underlätta både din plånbok och miljön.

Ditt hus får en välbehövlig make-over. Tveka inte att ta kontakt med oss, vi utför byte och uppgradering av enstegsfasader (enstegstätad fasad) till tvåstegsfasader (tvåstegstätad fasad) med van hand och kunnig blick. Vi arbetar även med större företagsprojekt i hela Skåne.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din fasad är du varmt välkommen att kontakta ossinfo@​buildab.se eller ring 0413-311 91.​

Kontakta oss för en gratis offert  idag

Vi ser fram emot att höra om ditt projekt! Fyll i fälten så återkommer vi omedelbart till dig.

 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Om företaget

Välkommen! Buildab AB är ett byggföretag som bedrivit verksamhet inom byggbranschen i Skåne sedan 1997. 

Vi arbetar målmedvetet och noggrant.

Läs mer om oss

Kontakta oss idag!

Om du har frågor kan du alltid kontakta oss via e-post: info@buildab.se

Buildab AB

Grävmaskinvägen 13, 241 39 Eslöv